tirsdag den 24. marts 2015

New home in local Osaka

Det var blevet tid til lidt storby igen, og derfor gik turen videre til Osaka, hvor vi skulle bo de næste 16 dage.

Vi havde desværre glemt at tage billed af ruten fra Mito station hen til lejligheden, men heldigvis havde vi adressen, så en venlig forbipasserende viste os vej derhen. Det havde været en lang togtur, så vi var lykkelige, da vi fandt ud af, at lejligheden kun lå 4 minutter væk fra stationen - sikke et held!
Lejligheden var en del større end den i Tokyo, og der var langt flere redskaber i køkkenet, så det første, vi gjorde, var at lokalisere et supermarked, og så skulle det ellers handles ind.

Overordnet set var lejligheden super fin, men vi fandt desværre ud af, at vi skulle sove på futons, hvilket er en hård fornøjelse... det hjalp lidt, da vi oven på futonen lagde to ekstra dyner og en ekstra futon samt et tæppe! Så manglede vi kun ærten :)

Noget vi lige skulle vænne os til, var gaskomfuret, hvor tilberedning af mad altså går lidt hurtigere end på almindelig komfur. Og så er der også den fixe ide, japanerne har med at separere bad og toilet til to forskellige rum! Mystisk, men det virkede meget godt.

Beliggenheden var lidt langt fra osaka station, ca 17 minutter og skift mellem to toge, men til gengælde lå lejligheder i et stille og roligt område, hvor der var to store supermarkeder ret tæt på. Det havde de godt nok ikke i Meguro-ku!!

Alt i alt er lejligheden ikke så ringe endda.







1 kommentar:

  1. Helt luksus i forhold til den anden lejlighed, men pyt I skal jo bare være der lidt af tiden. Hvad gør de hvis sæbe beholderne skifter størrelse?

    SvarSlet