lørdag den 7. marts 2015

Gourmet aftensmad på bugdet

Som i nok har set/læst på et af de tidligere blogindlæg, så er vores køkken ekstremt minimalistisk. Uden at lyve, kan jeg fortælle, at der ikke er mere i køkkenet, end det der ses på billederne. Det gør udvalget af aftensmad ret begrænset.

Bare for at give et indblik i vores kulinariske oplevelser (NOT) får I historien om vores seneste middag i går aftes!

Efter at vi opdagede, at der hverken var gryde eller riskoger i lejligheden, måtte vi opgive ideen om at leve af ris og pasta - det er ret svært at koge nogle af disse i en pande. Heldigvis var der en elkedel til fri afbenyttigelse, så vi købte ind til at kunne lave nudler og salat. Selve salatdelen gik fint nok, og vi fik ristet noget brød med hvidløg og olie i vores mikropande. Så langt så godt. Men da vi kom til nudeldelen, gik det ikke helt så glat. For det første kan hverken Fie eller jeg læse kanji, så vi havde meget besvær med at tyde instrukserne. Og for det andet så var vi ikke helt sikre på, om japanske nudler blev lige så hurtigt kogte/bløde som dem, vi har i Danmark. Vi fandt meget hurtigt ud af, at det blev de... :I

Her er billedet af vores første forsøg på japanske nudler med salat og brød. Og hvis I undrer jer over plastikknivene, så er det altså fordi, det ikke en en normal del af inventaret i Japan. Knivene er et indkøb fra Tokyu Hands.


Denne havde et meget tæt forhold med skraldespanden, så vi nænnede ikke at holde dem adskilt. Melede nudler er hverken Fies eller min livret.

Anden omgang gik en hel del bedre. Men der valgte vi så også nogle andre nudler! (Og ja, vi har købt to forskellige pakker nudler, og nej, der er ikke nogen garanti for, at vi nogensinde kommer til at spise af den første pakke igen)

(Vi havde altså spist brødet)

Til dessert havde vi købt melonbread, som vi ikke rigtig havde nogen anelse, om hvad var, eller om vi overhovedet kunne lide, men fordi de tit spiser det i anime, måtte vi naturligvis prøve det.


Jeg ved ikke, hvor meget man kan forestille sig om smagen ud fra billedet, men jeg kan fortælle, at det originale melonbread (det grønne) sjovt nok smager af cantaloupe melon! Men samtidig er det svampet som en kage, og så ligner det et brød... vi var ikke fans!
Det andet melonbread (det gule med chokoladeknapperne) var helt klart mere os, men det skyldes nok også, at det smagte mere af chokoladekage end brød :D

Vi sluttede vores kulinariske oplevelse af med at aftale, at vi ikke mere skulle købe melonbread, og så puttede vi os under den dejlige dobbeltdyne med et glas kold iskaffe, mens vi morede os over Daniel Radcliffes forfærdelige kærlighedsliv i "The F word"

2 kommentarer:

  1. Føj der ser ud som det Minestrone jeg engang købte på dåse. Ud til højre med det, og køb en riskoger. 😉

    SvarSlet
  2. Det bliver lidt svært at transportere en riskoger igennem Japan :) <3

    SvarSlet