torsdag den 5. marts 2015

En smag af USA i Japan

Så gik turen videre fra den travle storby Shinjuku til den stille forstad Meguro. Man kunne virkelig mærke, at vi ikke længere var i indre by, på trods af at vi ikke var mere end 12 minutters togtur væk.

Vi tog toget fra Shinjuku Sanchome metrostation omkring kl. 11:15, selvom vi egentlig først skulle checke ind i lejligheden kl. 15! Grund: vi havde absolut ingen ide om, hvordan alt det der toghalløj fungerede! Vi havde hørt, at det var effektivt, men det betyder jo ikke nødvendigvis nemt tilgængeligt.

En ting er dog sikkert! Efter vi endelig fandt ud af, hvordan vi købte billetter og stemplede dem ind, var det VIRKELIG easy! Der var klare linjer, der fulgte hen til den rigtige perron, og på selve toget sagde de stationen højt; både på japansk OG engelsk! Fantastisk!!

Vores udlejer havde givet os klare instruktioner om, hvordan vi kom fra stationen til lejligheden, så den del gik problemfrit. Men som sagt kom vi ALT for tidligt. Heldigvis lå der en Dominos pizza 300 meter væk, og så er det jo svært at sige nej til en pizza i det gode vejr :P


Vi fandt en lejeplads tæt på lejligheden, hvor vi kunne nyde vores pizza på en bænk i solskin.
Det var på en måde meget idyllisk, men alligevel kunne man godt fornemme storbyen lidt. For på trods af de bittesmå veje, der snor sig ned mod husene, afholder det ikke folk i biler fra at køre temmelig stærkt.

Amatørfotografen i mig kunne da ikke helt lade være med at skyde et par billeder hist og her.








2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Linda Krintel11. marts 2015 kl. 04.30
    Heldigt vejret var med jer, når i nu stod, uden tag over hovedet

    SvarSlet