lørdag den 14. marts 2015

Guides ved Imperial Palace

Lørdag skulle være en afslappet dag, så vi besluttede os for kun at se en ting. Vi tog til Tokyo (den del af Tokyo, der rent faktisk hedder Tokyo), hvor vi ville se Imperial Palace haven, da der næsten ikke er noget tilbage af slottet - kun en klods der var omkring 7 meter høj og 10 meter bred. Slottet brændte næsten ned til grunden for omkring 150 år siden. Egentlig er der derfor kun haven og nogle enkeltstående bygninger tilbage som attraktion.
På nedenstående billede kan I se et af de udkikstårne, der stadig står tilbage.


Inden vi gik ind i haven, blev vi mødt af nogle japanske universitetsstuderende på omtrent samme alder som os. De var igang med et projekt, hvor de guidede turister rundt i haven for at forbedre deres engelsk; så det sagde vi naturligvis ja til.

De var super søde, og det var meget interessant at snakke med unge japanere på vores egen alder, da vi ikke hidtil har haft mulighed for det. Deres engelsk var ikke perfekt, men formåede at grine os forbi misforståelserne og forvirringer. Vi snakkede om alt fra det japanske skolesystem i forhold til det danske, livretter og de unges natteliv, eller mangel på samme, og meget mere. Og vi forsøgte at lære dem at sige 'rødgrød med fløde'.

Haven var rigtig flot og spændende, men vi var helt klart mere optaget af at snakke med vores guider, som vidste en del om de forskellige attraktioner i haven.

Der gik en time med snak og grin, inden de skulle videre med deres klassekammerater, men vi fik en til at tage et billede af os :P








2 kommentarer:

  1. Spændende læsning, og fandeme sjovt at møde unge på samme alder. Gad godt se den have om 2 måneder, så må det vrimle med farver.

    SvarSlet
  2. Dejligt billede af unge mennesker fra forskellige kulturer - så ens og alligevel så forskellige <3 Skønt piger, at I møder og taler med japanere fra alle aldersgrupper - vi mangler bebser :)

    SvarSlet