fredag den 10. april 2015

Kurashikis kanaler

Det var på tide at sige farvel til Osaka efter 16 uforglemmelige dage. Herefter gik turen videre til Kurashiki, hvor vi havde en enkel overnatning for at gøre vores strækning til Hiroshima kortere.
Kurashiki er mest kendt for sin gamle bydel, der gennemløbes af kanaler.

Da vi ankom til Kurashiki, regnede det dog så kraftigt, at vores planer måtte udsættes til morgenen efter. Vi slappede lidt af på hotellet, inden vi spiste aftensmad i byen. 


(Ramen)

Dagen efter var vi tidligt oppe for at se den gamle bydel og kanalerne. Heldigvis var vejret med os, og vi fik også set et brudepar, der blev sejlet gennem kanalerne i en japansk gondol.






2 kommentarer:

  1. Nam en lækker suppe, eller hvad det nu kaldes. Kan forstå at skyggerne på væggen er borte, men vi lever nok for uden. Hvordan går det med økonomien? Skal I gå agurk når Bali byder på alskens luksus og event ferie? Her skinner solen for det meste, og vi var på loppemarked som vanlig. Fandt 2 fantastiske Art Deco tegninger af en berømt dansk Postkort designer. Håber I oplever endnu mere, og aldrig glemmer oplevelserne. 😘

    SvarSlet
    Svar
    1. Det hedder Ramen, og det er mere nudler end det er suppe. Indlægget er fra Kurashiki - det er først senere at vi når til Hiroshima.
      Vi får se, hvordan priserne er på Bali, og så beslutter vi det derudfra.

      Slet